تماس با ما

شرایط درخواست وکیل معاضدتی صفر تا صد

درخواست وکیل معاضدتی

در همه ی دادگاه ها طرفین دعوا حق دارند برای خود وکیل اخذ کنند. اما در این بین کسانی هستند که این امکان به علت مسائل مالی برایشان میسر نمی باشد. بهترین وکیل در تهران در این باب اذعان می دارد که وکیل معاضدتی که به عنوان وکیل رایگان نیز شناخته می شود در زمانی که فرد از توان مالی کافی برخوردار نیست اخذ می شود. در این مقاله به بررسی معنا و مفهوم این نوع وکالت، همچنین شرایط درخواست آن می پردازیم. با ما همراه باشد.

قبل از ورود به این بحث باید بدانید که این نوع وکالت در امور حقوقی جای دارد. به عنوان مثال بهترین وکیل ملکی در تهران اذعان می دارد که د رامور مربوط به املاک می تواند در خواست وکیل معاضدتی داد. حال آنکه این مورد در امور کیفری متفاوت است.

وکیل معاضدتی کیست

در قسمت ابتدایی تا حدودی با اصطلاح وکیل معاضدتی آشنا شدیم. واقع هنگامی که فرد بضاعت و توان مالی نداشته باشد می تواند از کانون وکلا درخواست وکیل معاضدتی نماید. البته گفتنی است که این وکیل حق دریافت هیچگونه هزینه ای تحت عنوان حق المشاوره، حق الوکاله و… را به استثنای هزینه تمبر دادرسی از موکل خویش ندارد.

از طرفی باید گفت که آن دسته از وکلایی که پروانه وکالت آن‌ها در حالت تعلیق است و یا باطل شده است نیز حق انجام پرونده های معاضدتی را ندارند. بدین ترتیب با توجه به تمامی مطالب گفته شده تا به اینجا می توان نتیجه گیری نمود که وکلای رایگانی که موسسه معاضدت کانون وکلا برای چنین پرونده‌هایی انتخاب می کند از اعتبار لازم برخوردار هستند. به عبارتی جای نگرانی وجود ندارد.

بهترین وکیل کیفری در تهران در مورد اخذ وکالت در این شرایط می گوید که درخواست برای اخذ وکیل از این روش در امور کیفری، وکالت تسخیری نام دارد.

وکیل معاضدتی

مشورت با وکیل و بهره گیری از راهنمایی های وی سبب می شود که روال پرونده سریعتر و صحیح تر طی شود و در زمانی کوتاه تر از آنچه که انتظار دارید نتیجه ی مطلوب کسب شود. بنابراین بهتر است قبل از هرگونه اقدام که درآینده بار حقوقی خواهد داشت با یک وکیل خبره، باتجربه و کاردان مشورت کرده تا جلوی اتلاف وقت و هزینه و همچنین خسارات آتی را در آینده بگیریم.

جهت مشاوره با محمد حاجیلو، با شماره تلفن وکیل پایه یک دادگستری تماس حاصل نمایید: 09121275588 و 02128425688

وظایف وکیل معاضدتی چیست؟

حدود وظایف وکلای معضدتی به شکل زیر است:

  • وکلا باید هرگونه وکالت معاضدتی را که از طرف کانون به آنها ارجاع می ‌شود را قبول کنند.
  • وکلای دادگستری مکلفند که هر سال در سه دعوای حقوقی به عنوان معاضدت قبول وکالت نمایند. در حقیقت پذیرش آن برای وکلا یک تکلیف قانونی است.

عدم پذیرش آن یا احساس مسئولیت نکردن در قبال وکالت معاضدتی و همچنین اهمال کاری در انجام وظیفه یک تخلف انتظامی برای وکیل محسوب می ‌شود. در نتیجه با وی برخورد خواهد شد.

برای ارتباط با وکلای مورد نظر خود کلیک نمایید:

بهترین وکیل سرقفلی در تهران

بهترین وکیل انحصار وراثت در تهران

درخواست وکیل معاضدتی

به طور کلی پرونده های حقوقی و کیفری و دعاوی مربوط به آنها اغلب برخلاف ظاهر ساده شان ماهیت بسیار پیچیده ای دارند. این یعنی آنکه یک فرد فاقد دانش و تجربیات لازم به تنهایی قادر به حل و فصل کردن آن ها نیست. نداشتن تجربیات لازم در خصوص مشکلات حقوقی به وجود آمده موجب می شود که زمان زیادی را برای حل و فصل کردن آن خرج کنید.

گاها ممکن است که نتیجه ی مطلوبی را نیز کسب نکنید. با درخواست وکیل معاضدتی حتی در صورت یکه توانایی مالی ندارید، باعث می شوید تا وکیل با تجربه با راهکارهای قانونی که پیش پای شما گذارد. وی قادر است که گره کار شما را به نحوی باز می‌کند که شگفت زده شوید.

آیا وکیل معاضدتی اعتبار دارد

یکی از سوالاتی که در خصوص وکیل معاضدتی برای افراد به وجود می آید آن است که آیا وکیل معاضدتی اعتبار لازم را دارد و آیا از دانش، تجربه و توانایی های لازم برای رسیدگی به مشکلات حقوقی پرونده برخوردار است یا خیر؟ در پاسخ به این سوال این دسته از افراد باید گفت که تمامی وکلای رایگان از بین وکلای رسمی دادگستری که دارای پروانه وکالت معتبر هستند تعیین می شوند.

این موضوع یعنی آنکه وکیل معاضدتی مانند وکلای غیر رایگان از شایستگی ها و توانمندی های لازم برخوردار است. نکته ای که باید بدانید آن است که بر طبق ماده 46 آیین‌ نامه لایحه قانونی استقلال کانون وکلای دادگستری، ارجاع پرونده معاضدتی به کارآموزان وکالت ممنوع است. فردی که وکیل معاضدتی است باید از تبحر و دانش کافی برای برعهده گرفتن پرونده برخوردار باش. حال آنکه یک کارآموز وکالت از چنین ویژگی هایی برخوردار نیست.

HAJILOU MOHAMMAD

نظرات بسته شده است.

تماس باما