سن حضانت فرزندان دختر و پسر چقدر است؟⭐【آپدیت جدید】
این که کودکان در سال های ابتدایی تولد خود، قادر نیستند به صورت مستقل نیاز های خود را بر طرف کنند امری کاملا بدیهی است. به همین دلیل است که پدر و مادر در قبال فرزندان خود مسئول هستند، که از آنها به بهترین نحو ممکن نگهداری و مراقبت نمایند. تا به سنی برسند که خود قادر به انجام کارهایشان باشند. این تکلیف در حقوق، حضانت نام دارد و آنچه در این مقاله با راهنمایی بهترین وکیل در تهران برایتان گرد آورده ایم، سن حضانت فرزندان دختر و پسر است.
جدا از آنچه که در ارتباط با سن حضانت فرزندان دختر و پسر می خوانید ذکر این نکته الزامی است که پس از اینکه فرزند دختر و پسر به سن بلوغ برسند، دیگر خودشان می توانند تصمیم بگیرند که با کدام یک از والدین خود زندگی نمایند. این بدان معناست که نمی توان آنها را مجبور کرد که با پدر و یا مادر زندگی کنند. با ما همراه باشید.
سن حضانت فرزندان
بهترین وکیل طلاق توافقی در تهران اذعان می دارد که موضوع حضانت فرزندان غالبا در هنگام جدایی بین زوجه به میان می آید. در همین ابتدا در ارتباط با سن حضانت فرزندان دختر و پسر باید بدانید که مبانا 7 سالگی است.
طبق این مبنا و بر اساس قانون مدنی، حضانت فرزندان دختر و پسر تا پایان هفت سالگی، به عهده مادر قرار دارد. پس از هفت سالگی، مبنا و شوه حضانت فرزندان تغییر پیدا می کند. در ادامه حضانت فرزندان دختر و پسر را به صورت کاملا جداگانه مورد بررسی قرار می دهیم.
به منظور مشاوره تخصصی با محمد حاجیلو، بهترین وکیل در تهران برای پاسخ به تمامی سوالات شما در باب امور مربوط به خانواده اعم از سن حضانت فرزندان دختر و پسر و غیره، می توانید از شماره تلفن وکیل پایه یک دادگستری استفاده نمایید: 09121275588 و 02128425688
در نظر بدارید امور اینچنینی امور حقوقی اند. در این موسسه همانطور که زمین ساز مشاوره شما با برترین وکلای حقوقی هستیم، بستر مشاوره با بهترین وکیل کیفری در تهران را نیز فراهم آورده ایم.
سن حضانت فرزندان دختر
ابتدا سن حضانت دختر را بررسی می کنیم. برای آنکه به یک جواب مستند و دقیق دست یابیم، از بهترین وکیل خوانواده در تهران خواستیم تا در این باره توضیحاتی تخصصی و مختصر را ارائه دهد. وی در باب سن حضانت فرزندان دختر به یکی از مهمترین مواد قانون مدنی اشاره می نماید. بر اساس ماده 1169 قانون مدنی، حضانت فرزندان دختر تا پایان هفت سالگی بر عهده مادر قرار دارد.
در نتیجه مادر حق دارد از دختر خود تا این سم بدون منع قانونی نگهداری کند. این نکته را هواره در نظر بدارید که حضانت مادر تا پایان هفت سالگی دختر، سبب نمی شود که پدر از حق ملاقات با فرزند خود محروم بشود.
سن حضانت فرزندان پسر
مورد بعدی در این بحث، حضانت فرزندان پسر است. در این مورد وکیل مربوطه به یک موضوع جالب اشاره می کند که باعث اشتباه افراد در امور مربوط به سن حضانت فرزندان می شود. وی خاطر نشان می شود که بر اساس قانون مدنی سابق، حضانت فرزند پسر تنها تا پایان دو سالگی با مادر بود.
اما از آنجا که این قانون مسبب آن بود که فرزندان پسر در سال های اول زندگی خود که بیشترین خد نیاز را به والدین احساس می کنند از مادرشان جدا بشوند، تغییر یافت. در نتیجه سن حضانت فرزندان پسر از 2 سال با 7 سال تغییر یافت و با دختران یکی تعیین شد.
به منظور مطالعه بیشتر در باب امور مربوط به خانواده و طلاق کلیک کنید: راه فرار از پرداخت مهریه
سن حضانت فرزندان در صورت ازدواج مجدد مادر
یک سوال پر تکرار بین مراجعین این است که آیا با ازدواج مادر حضانت فرزند از وی سلب می شود؟ در پاسخ باید بگوییم علی رغم آنکه سن حضانت فرزندان دختر تا 7 سالگی تعیین می شود، تا آن سن در صورت ازدواج مجدد مادر، حضانت از وی سلب می شود.
این بدان معناست که در چنین شرایطی اگر پدر بخواهد می تواند در صورت ازدواج مجدد مادر، حضانت فرزند دختر را حتی قبل از پایان هفت سالگی از وی بگیرد. اما آیا استثنایی وجود دارد؟ بله. اگر در چنین شرایطی باز هم به تشخیص دادگاه مادر دارا صلاحیت بیشتری نسبت به پدر باشد، حضانت در اختیار وی باقی می ماند.
سن حضانت فرزندان دختر و پسر در صورت فوت یکی از والدین
و اما سوال آخر. خحضانت فرزندان دختر و پسر بعد از فوت والدین بخ چه صورت است؟ در این مورد باید بداند که اگر فرزند پسر و یا فرزند دختر، یکی از والدین خود را از دست بدهد، حضانت وی بر عهده دیگری قرار می گیرد. این موضوع هیچ ارتباطی با سن حضانت فرزندان دختر و پسر که توسط قانون تعیین می شود ندارد. در صورت فوت یکی از والدین حضانت فرزندان به شرح زیر است:
- حضانت فرزند دختر و پسری که مادرشان فوت می شود، بر عهده پدرشان قرار می گیرد.
- حضانت در صورت فوت پدر ، به عهده مادر است. هیچ شخص دیگری حتی پدر بزرگ نمی تواند حضانت را از مادر بگیرد.