تماس با ما

شرکت مدنی و بررسی صفر تا صد

شرکت مدنی - وکیل حقوقی

یکی از انواع شرکت ها، شرکت مدنی است. این شرکت مانند دیگر انواع شرکت ها از قوانین و ویژگی های مخصوص به خود برخوردار است. در این مقاله بر آنیم تا با ارائه اطلاعاتی کافی در مورد این قبیل شرکت ها، سطح آگاهی کاربران را ارتقا بخشیم. با ما همراه باشید.

شرکت مدنی

شرکت مدنی با شرکت تجاری دارای تفاوت های فراوانی می باشد. در این متن هم از نظر تشکیل شرکت و هم از نظر اوصاف و ویژگی های آن به بررسی کلی این شرکت ها می پردازیم. این نوع تابع قانون مدنی می باشند. از این رو قانون مدنی از ماده 571 تا ماده 606 به این موضوع پرداخته است.

بهترین وکیل در تهران متخصص در امور تجاری شرکت ها یا همان وکیل تجاری متخصص، با اشراف بر مواد قانونی مرتبط بر این شرکت ها و داشتن تجربه کافی در این زمینه، می تواند در صورت بروز مشکلات حقوقی کمک به سزایی بکند.

تعریف شرکت مدنی در قانون

ماده 571 قانون مدنی شرکت مدنی را به صورت زیر تعریف می کند:

اجتماع حقوق مالکین متعدد در شی واحد به نحو مشاع. به زبان ساده در این نوع از شرکت اصل بر شریک و سهیم بودن در مال است. به عنوان مثال یک ماشین خریداری می شود و دو نفر در آن سهیم هستند.

انواع شرکت مدنی

شرکت مدنی به دو نوع قهری و اختیاری تقسیم می شود. که به اختصار به توضیح هریک می پردازیم:

  • قهری: هرگاه دو یا چند نفر در مالی که از طریق ارث بدست آورده اند شریک شوند شراکتشان قهری است.
  • اختیاری: هرگاه دو سا چند نفر در مالی شریک شوند و این شراکت به واسطه ی توافق و عقد قرارداد بین آنها باشد.در اینصورت شراکتشان اختیاری است.
شرکت مدنی - وکیل حقوقی - وکیل چایه یک دادگستری
وکیل متخصص در امور شرکت ها

بهترین وکیل شرکت در تهران می تواند مسائل حقوقی مرتبط با این شرکت مدنی را در طی قرارداد نمایندگی اشخاص، در امور حقوقی بر عهده گیرد.


در صورت نیاز به مشاوره آنلاین تلفنی و یا رزرو مشاوره حضوری می توانید با شماره تلفن وکیل پایه یک دادگستری تماس حاصل نمایید: 09121275588 و 28425688-021


ویژگی شرکت مدنی

مشخصه ها و ویژگی های شرکت مدنی را می توان به صور ذیل خلاصه کرد:

  • این شرکت ها شخص حقوقی محسوب نمی شوند. زیرا مانند شرکت های تجاری در اداره ثبت شرکت ها به ثبت نمی رسند
  • تابعیت و اقامتگاه برایاین شرکت ها در نظر گرفته نمی شود. زیرا شخصیت حقوقی برایشان قائل نمی شویم
  • معاملات این شرکت ها تجاری شمرده نمی شود.
  • در صورتی که مدتی برای این شرکت ها در نظر گرفته نشده باشد، این شراکت به تقاضای هرکدام از شرکا از بین خواهد رفت. مقررات مربوط ورشکستگی نیز برای این شرکت ها اعمال نمی شود.
  • در این شرکت، شرکا جمیعا مدیریت آن را بر عهده دارند.
  • این نوع از شرکت ها می توانند رسمیت قانونی داشته باشند و این کار به واسطه تنظیم شرکت نامه در دفتر اسناد رسمی است.گفتنی است تنظیم شرکت نامه در دفتر اسناد رسمی نیز باعث قائل شدن شخصیت حقوقی برای این شرکت ها نمی شود.

تفاوت شرکت مدنی با شرکت تجاری

همانطور که در ابتدا اشاره کردیم این شرکت ها با شرکت تجاری تفاوت دارند. به عنوان مثال شرکت مدنی تابع قانون ایران می باشد. این در حالی است که شرکت های تجاری تابع قانون تجارت اند. مثالی دیگر در تفاوت این دو شرکت ثبت آنهاست. این نوع از شرکت نیازی به ثبت ندارد. از این جهت برایش شخصیت حقوقی قائل نمی شویم. اما شرکت های تجاری باید در اداره ثبت شرکت ها به ثبت برسند. به طور کلی در شکل گیری و ویژگی های این دو شرکت تفاوت هایی از این قبیل وجود دارد که باعث متمایز شدنشان از هم می شود.

وکیل متخصص امور شرکت مدنی

دفتر حقوقی محمد حاجیلو وکیل پایه یک دادگستری آماده ارائه خدمات و قبولی دعاوی حقوقی و کیفری در زمینه های تجاری و تنظیم قرارداد شرکت ها و همچنین پروسه مربوط به ورشکستگی می باشد. چنانچه در امور مربوط به شرکت مدنی با مسائل کیفری مواجه شدید، بهترین وکیل کیفری در تهران متخصص در امور شرکتها راهنمای شما خواهد بود. تماس بگیرید: 09121275588 و 28425688-021

admin

نظرات بسته شده است.

تماس باما