تماس با ما

هزینه طلاق توافقی با وکیل و بدون وکیل در سال 1403 چقدر است؟

هزینه طلاق توافقی

یکی از انوع طلاق، طلاق توافقی است. این طلاق به نسبت سایر انواع طلاق برای زوجین راحت تر است. زیرا تمامی مراحل و موضوعاتی مانند نفقه و مهریه و حضانت، همگی با توافق طرفین انجام می پذیرد. در نتیجه نیازی به اقامه دعاوی جداگانه نیست. اما هزینه طلاق توافقی چقدر است؟ آیا این هزینه با وکیل یا بدون وکیل تفاوتی دارد؟ این هزینه را چه کسی باید بپردازد؟

در این مقاله با راهنمایی بهترین وکیل در تهران به بررسی هر آنچه باید در ارتباط با هزینه های این طلاق بدانید می پردازیم. اگر در این باب سوالی دارید در این مقاله با ما همراه باشید.

قبل از بررسی هزینه طلاق توافقی بهتر است با ماهیت این نوع طلاق بیشتر آشنا شویم. بهترین وکیل طلاق توافقی در تهران در این باب اذعان می دارد، همانطور که در ابتدای این مقاله اشاره کردیم، در این شیوه زوج و زوجه هر دو برای طلاق گرفتن رضایت کامل دارند. طی طلاق توافقی زن و شوهر در خصوص طلاق، مهریه، نفقه، حضانت فرزندان و تمام مسائلی که در پی طلاق ایجاد می شود با یکدیگر توافق کرده اند. در چنین شرایطی زوجین بدون دعوا، درگیری و تشکیل پرونده حقوقی شرایط طلاق را فراهم می کنند.

در نتیجه فرآیند طلاق و جدایی با سرعت بیشتر و تنش کمتر پایان می یابد.

هزینه های مربوط به این نوع از طلاق، هزینه های مراحل دادرسی و صدور رای است. باید بدانید که هزینه طلاق توافقی را در حالت کلی می توان از قرار زیر دانست:

  • در دفاتر خدمات قضایی هزینه ای برای ثبت درخواست دریافت می شود. هزینه ثبت هر دادخواست متفاوت و بر اساس تعرفه دفتر خدمات قضایی است. طلاق توافقی جزو دادخواست های غیر مالی است که تعرفه مخصوص به خود را دارد.
  • دادگاه هم هزینه ای را برای دادرسی هر یک از پرونده ها اخذ می نماید.
  • دادگاه زوجین را به مشاوره می فرستد. جلسات مشاوره اجباری می باشد و هزینه آن هم به عهده زوجین است.
  • در صورتی که جلسات دادگاه برای طلاق زوجین نیاز به داوری داشته باشد هزینه آن هم به عهده زوجین خواهد بود.
  • پس از صدور حکم طلاق، زوجین باید به دفترخانه مراجعه کرده تا صیغه طلاق جاری شود. هزینه دفترخانه هم مطابق با تعرفه های تعیین شده باید پرداخت گردد.

انواع هزینه طلاق در این حالت را می توان به دو دسته بندی کلی از قرار زیر تقسیم نمود:

  • هزینه طلاق با وکیل
  • هزینه طلاق بدون داشتن وکیل

در ادامه هر کدام از این هزینه ها را به صورت کاملا جحداگانه بررسی می کنیم. اگر به دنبال یک جمع بندی از هزینه طلاق توافقی در شرایط مختلف هستید در ادامه ای مقاله با ما همراه باشید.

انواع هزینه طلاق توافقی

در صورت نیاز به مشاوره با وکیل متخصص می توانید از شماره تلفن وکیل پایه یک دادگستری استفاده نمایید: 09121275588 و 02128425688

در نظر بدارید که موضوعات مربوط به خانواده و طلاق، عموما حقوقی اند. این از آن بابت دارای اهمیت است که اگر در این مسیر به دلیل تنش بین افراد با موضوعات کیفری مواجه شدید، بهتر است از بهترین وکیل کیفری در تهران راهنمایی بخواهید.

هزینه طلاق توافقی با وکیل ، مجموعی از تمامی هزینه هایی است که پیشتر به آن اشاره کردیم. به علاوه هزینه های مربوط به حق الوکاله وکیل انتخابی شما. بدیهی است که این هزینه به صورت کاملا توافقی بین موکل و وکیل تعیین می شود.

در این بین تنها این نکته را در نظر بدارید که در صورتی که زوجین به وکیل طلاق توافقی مراجعه کنند نیازی به مراجعه به مشاوره و دریافت گواهی عدم سازش ندارند. یا به عبارتی در این شرایط زوجین مبلغ مربوط به جلسات مشاوره را در مورد هزینه طلاق توافقی پرداخت نمی کنند. تنها اضافه بر آنچه گفتیم، ملزم به پرداخت حق الوکاله وکیل هستند که آن هم به صورت توافقی تعیین می شود.

در این شرایط طبیعتا هزینه ای به عنوان حق الوکاله برای پرداخت وجود ندارد. اما همانطور که تا بدین جا دانستیم، خود فرآیند طلاق هزینه هایی را دارد که ارتباطی به داشتن و نداشتن وکیل ندارد. هزینه طلاق توافقی را در قسمت های قبلی به صورت کامل بررسی نمودیم.

به منظور مطالعه بیشتر در ارتباط با امور مربوطه با خانواده و طلاق کلیک کنید: قسط بندی مهریه

اما کلیدی ترین و پرتکرار ترین سوال کاربران و مراجعین این سوال است. پرداخت هزینه طلاق توافقی بر عهده کیست؟ زوج یا زوجه؟ در پاسخ باید بگوییم، همانطور که از اسم این نوع از طلاق پیداست، تمامی مواردی که طی آن با آنها سر و کار دارید توافقی اند.

 بار ها اشاره کردیم که زوجین در این نوع طلاق برای مسائلی مانند مهریه، نفقه و حضانت فرزندان توافق می کنند. در نتیجه باید برای پرداخت هزینه طلاق توافقی هم با یکدیگر به توافق برسند. در نتیجه نمی توان به عنوان قانون اذعان داشت که روش خاص، یا طرف خاصی برای پرداخت این هزینه در نظر داریم. البته در حالتی غیر از حالت توافقی، پرداخت هزینه های ثبت و رسیدگی بر عهده فردی است که این درخولاست را دارد.

admin

نظرات بسته شده است.

تماس باما