وکیل پایه یک و سه دادگستری

تفاوت وکیل پایه یک و سه دادگستری
وکیل پایه یک و سه دادگستری اگر اخیرا درگیر یک پرونده ی حقوقی شده اید احتمالا این سوال به ذهنتان خطور پیدا کرده که چه تفاوتی بین وکیل پایه یک و سه دادگستری وجود دارد و کدام یک برای حل و فصل پرونده بهتر است؟ برای پاسخ باید بگوییم که وکلای پایه سه معمولا از تبحر کافی برای شرکت در جلسات دادگاه برخوردار نیستند و البته این بدین دلیل است که تجربه ی آن ها بسیار کمتر از وکلای پایه یک دادگستری می باشد و دیگر آنکه اعتبار پروانه آنها به اندازه وکلای کانون وکلا نیست. به همین دلیل لازم است که پرونده ی حقوقی خود را به دست یک وکیل پایه یک دادگستری بسپارید. در ادامه ی مطلب قصد داریم در خصوص دو نمونه از مهم ترین خدماتی که یک وکیل پایه دادگستری در تهران می تواند ارائه دهد صحبت نماییم:
وکیل پایه یک دادگاه خانواده
یک وکیل پایه یک دادگاه خانواده از امور حقوقی خانواده از جمله مهریه، مطالبه مهریه از دادگاه، طلاق توافقی، طلاق به درخواست زوج و زوجه، امور نفقه، شرط نصف دارایی، فسخ نکاح و الزام به تمکین، اعسار از پرداخت مهریه، حضانت، رجوه، عده، اذن پدر در ازدواج، جهیزیه، ازدواج دائم یا موقت و صیغه، ازدواج مجدد، اجرت المثل دوران زوجیت، اهدای جنین، حضانت فرزندان و … کاملا واقف بوده و قادر است که تمامی مشکلات بین زوج و زوجه را حل و فصل نماید. نکته ی قابل توجه آنکه تمامی وکلا قادر هستند که وکالت همه پرونده های حقوقی رابر عهده گیرند، ولی وکیلی که به عنوان وکیل پایه یک دادگاه خانواده شناخته میشود، تسلط و آشنایی بیشتری با مسائل و امور خانواده دارد.
از ویژگی های مهم وکیل پایه یک دادگاه خانواده، تخصص و تجربه او در این زمینه است. وکیل پایه یک دادگاه خانواده با تجربه می تواند با ارائه مشاوره های تخصصی منافع موکل را حفظ کند و در تصمیم گیری های سخت و پیچیده بهترین راهکار را به موکل خود دهد. یک وکیل پایه یک دادگستری در تهران خانواده با مطالعه کامل پرونده و بررسی تمام جوانب، اول سعی در برقراری صلح و سازش بین زوجین می کند و اگر این امر محقق نشود با ارائه مشاوره های صحیح، پرونده را در کمترین زمان ممکن و با بهترین نتیجه به پایان خواهد رساند.
وکیل امور ملکی
زمانی که افراد با مشکلات حقوقی در خصوص ملک و زمین روبرو می شوند نیاز به فردی متخصص در زمینه حل و فصل دعاوی ملکی دارند تا با مشاوره و راهنمایی های او به حقوق خود برسند. در اصل یک وکیل ملکی در دعاوی حقوقی و کیفری مربوط به اموال غیر منقول تخصص دارد. دانش و تخصص یک وکیل خوب در امور ملکی، حقوقی، کیفری و ثبت مربوط به املاک باعث می شود تا درصد موفقیت پرونده ملکی بیشتر باشد. در جهت بررسی ویژگی های وکیل ملکی باید به این نکته توجه بسیاری داشت که وکیل املاک سابقه زیادی در دعاوی مربوط به املاک داشته باشد چرا که تجربه در این گرایش از علم حقوق بسیار بیشتر از سایر حوزه ها دارای اهمیت می باشد. همانطور که مشخص است دعاوی مربوط به املاک از جمله دعاوی پرهزینه و بسیار مهم است با توجه به افزایش قیمتهای املاک موضوع دعاوی مربوطه بسیار ارزشمند بوده بدیهی است هرچه تجربه وکیل متخصص ملکی در این دعاوی بیشتر باشد نحوه دفاع دقیق تر و کامل تر خواهد بود. طبیعتا و به طور حتم یک وکیل جوان که به تازگی کار خود را شروع کرده نمی تواند پروندهای سنگین ملکی را حل و فصل نماید و برای این کارها حتما لازم است که از یک وکیل پایه یک دادگستری حرفه ای برای رسیدگی به پرونده استفاده نمود تا در سریعترین زمان و بهتریم نحو ممکن نتیجه گرفت.